Hoppa till sidans innehåll

Vårtävling på Grevby!


I går var det äntligen dags för folkrace! Första riktiga tävlingen för året för min del och denna gången i en för mig ny bil. Blev även på hälsad av den där vidriga innan start-nervositeten som fyllde hela min kropp.

Första heatet fick bli ett prov-heat, lära känna bilen och hur den beter sig osv eftersom jag aldrig tidigare suttit i bilen och resultatet blev där efter. Blev uttryckt starten och var och kraffsade i sandfållan och tappade redan där en hel del. Rullade över mållinjen som 5e bil. Nu laddad och så galet körsugen inför resterande heat.

11037110_364746477048792_6003641705937060736_n

Heat 2.

Nu var nerverna lugnare och mungiporna högt uppe i skyn. Höger foten var tung och hornen växte ut under hjälmen. Fick till en klockren start och kom ut som första bil! Bromsade in lite för hårt i andra kurvan och blev då bortknuffad och omkörd, men tusan vad roligt det var att köra och trivdes som fisken i vattnet i bilen. Rullade över målinjen som 3e bil då jag fick till onödig sladd som gjorde att jag öppnade upp dörren för yttligare en bil att komma om på innern.. 

2015

Heat 3.

Taggad och smått irriterad efter tidigare heats omkörningar var jag nu mer laddad än någonsin. Jag visste vart jag hade bilen och självförtroendet var förstärkt. Tog en klockren start även här och kom ut i ledning!! Lyckades hålla ledningen i nåstan 1.5 varv efter lite om och men tills det blev kaos. Åkte på en rejäl smäll blev stående och fronten blev total mos. 

2015 skrot
Så det som började så fruktansvärt bra slutade med att få åka lastmaskin över målinjen istället vilket inte riktigt var vad jag planerat. Rejält chockad och besviken. Men när chocken skjölt över och den värsta besvikelsen gått över kan jag faktiskt säga att jag är så fruktansvärt nöjd med dagen ändå! Självklart hade det varit mycket roligare att komma runt. Men andra och det jag körde av tredje heatet var det bästa jag kört. Riktigt tjöt av glädje över hur roligt det var efter andra heatet,och som vanligt, otroligt tacksam över mina fina vänner och pappa som stöttat och skruvat. Guld värda.

Så nu är det bara hoppa ner i garaget, bryta ihop och komma igen. 

ALLA FOTON: Mariestads Motorklubb.

2015 hh

2015 m

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:30 Skribent: Sanna Järnström

Motala Juniorlägret rullning

2012 mariestad kramkalas

Postadress:
Tibro MK - Motorcykel och Snöskoter
Rosenbergsgatan 14
54332 Tibro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info