Hoppa till sidans innehåll

Sammanfattning folkrace


Hallihallå!

Här har det gapat tomt alldeles för länge, men det har det verkligen inte gjort ute i depåerna! Säsongen börjar sakta men säkert att lida mot sitt slut och det är dags att summera säsongerna. Inte riktigt där är vi ännu, men tänkte ge en snabb summering av hur det gått dem senaste månaderna.

Först och främst har Thomas Järnström dammat av overallen och gjort en fin comback med tre tävlingar i år, dessutom har han testat att ratta framhjulsdrivet två utav tävlingarna! Resultaten har väl inte varit speciellt lysande men körningen har fått helt klart godkänt! På Lördag den 1/10 är det dags för sista gången att trampa gasen i bott då det är dags för sprint i Tidaholm!

Mest varv på banan har Tibros Sanna Järnström fått. Resultaten där har varit väldigt upp och ner men ett rejält upphopp från förra årets bottennapp. Säsongen började i Allingsås med två heatsegrar, och sen dess har heatsegrarna trillat in en efter en och farten har höjts rejält. Dessutom knep hon en 2a plats i våras när hon briljerade i Skövdes sprint och endast var en ynka sekund bakom förstaplatsen.

I Skaraborgscupen landade hon på en små sur 6e plats efter en mindre bra finaltävling i Skövde där hon samlade på sig hela 2 svartflaggor och 1 heatseger samt fick smeknamnet, Sanna ''svarten'' Järnström.. Men trots att slutresultaten i tävlingarna inte varit så fina som hon hoppats på har körningen och utvecklingskurvan verkligen gått uppåt med raketfart. Självförtroendet och modet har stigit i takt med att omkörningarna blivit mer och mer vanliga då hon inte nöjer sig med att ligga bakom och puttra. Dock ska kanske tävlingsmänniskan lugna ner sig ett snäpp och använda mitten pedalen lite mer så hon undviker de svartaflaggorna i framtiden!

Den 1/10 har Tidaholm en sprinttävling där Tibro MK kommer representeras i hela tre klasser då som tidigare nämnt Senioren Thomas Järnström, Damen Sanna Järnström och Veteranen Kenth Larsson ska få gasa av sig lite. Men den viktigastefighten sker inte i klasserna, den sker i familjen Järnström där far och dotter krigar om den största segern - vara snabbst i familjen. 

 

Uppdaterad: 26 SEP 2016 15:51 Skribent: SANNA ERICA Järnström
E-post: Adressen Gömd

Motala Juniorlägret rullning

2012 mariestad kramkalas

Postadress:
Tibro MK - Motorcykel och Snöskoter
Rosenbergsgatan 14
54332 Tibro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info