Hoppa till sidans innehåll

Sammanfattning av den senaste månaden.


Eftersom idrottoneline inte har velat sammarbetat med mig alls de senaste veckorna har denna sida därför gapat tom. Men nu ger jag det ett nytt försök och hoppas på att detta inlägg läggs upp.

Några tävlingar har passerat sen sist och jag tänkte dra en liten snabb sammanfattning av Junimånad. På nationaldagen den 6/6, dagen efter min student! hölls andra deltävlingen i Skaraborgscupen i Tidaholm. Där resultatet inte alls blev som jag ville. Fick till en ganska bra start och kom upp till en andra plats, med ett halvtvarv kvar att köra gled jag ut en aning och blev påkörd, bilen blev illa däran och där var det färdigkört för mig och jag var riktigt riktigt besviken.

Någon helg senare var jag så otroligt revanchsugen och tog mig ann en helt ny bana då vi for upp till Arboga för tävling. En riktigt snabb bana med mycket asfallt. Första heatet tog jag till att mest lära känna banan, då motståndet var riktigt tufft rullade jag över mållinjen som sista bil med en bra känsla i både kropp och bil. I heat 2 så fick jag inte riktigt till starten, kom lite efter och fick åka i dammolnet bakom de framförvarande och sikten var därför minimal. Överladdade en aning i en nerförsbacke vilket resulterade i en smäll i en rejäldäcktrave vidare in i räcket då styrstaget och annat gick av och bilen blev ca en halvmeter kortare i fram. Ännu engång avanmälan0...

.Denna säsong har varigt riktigt tuff än så länge och jag har haft riktigt oflyt då 4 av 5 tävlingar har slutat i avanmälan och lite för mycket garagearbete.. Självförtroendet är lite knackigt och det är lite motigt just nu. Men någongång måste det ju släppa så det är bara bita ihop, fortsätta gasa på och hoppas resultaten kommer snart! 

Uppdaterad: 21 JUL 2015 10:48 Skribent: Sanna Järnström

Motala Juniorlägret rullning

2012 mariestad kramkalas

Postadress:
Tibro MK - Motorcykel och Snöskoter
Rosenbergsgatan 14
54332 Tibro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info