Hoppa till sidans innehåll

Odensvängen 25/10


I Lördags var det dags för Rallybrudarna från Skaraborg att göra sin skogsrally debut tillsammans i Hampetorps skogar. Då jag satt och babblade på för fulla muggar i högerstolen bredvid Falköpings Stina Holmberg. hampetorp

Nervösa, taggade och smått förvirrade rullade vi iväg på första transportsträckan mot ss1 och värmde upp halsarna med skönsång till ''våran låt'' piff och puff, då vi fått smeknamnet för hamsterduon och tar det på fullaste allvar. Väl framme vid start kom regndropparna och landade fint på vindrutan.

hampetorpp

Det var lite halare underlag på sträckorna än vad vi hade förväntat oss från start och vi hälsade på lite dike och lite åker på ss1 och en skapligt rattfladdrande målgång på ss2. Men leendena sviktande inte för det och ss3 gick helt felfritt.Sen möttes vi av att en ladugårdsvägg kom farandes rätt emot oss på ss4 där vi hann stanna precis med ca 20cm marginal ifrån en fin frontalkrock. Men hjärtat ska ju sitta i halsgropen när man tävlar, eller hur? 

Så detta var ju våran första ''riktiga'' rallytävling tillsammans där jag hade en roadbok i näven på en smal skogsväg isället för bred folkracebana som tidigare och tusan vad roligt vi hade. Samarbetet i bilen fungerade riktigt bra och med mer rutin och vana så tror jag att hamsterduon kan få fram fina resultat i framtiden! Jag är så fruktansvärt tacksam att jag får göra det jag älskar tillsammans med en utav mina bästa vänner. Det kan inte bli bättre. Motorsportslycka när den är som bäst.

10341672_10152720719228536_2054231954949514731_n

Även stort TACK till våra otroliga Pappor som ställer upp som service och allt annat runt om kring. Utan er skulle vi inte komma en meter. 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:29 Skribent: Sanna Järnström

Motala Juniorlägret rullning

2012 mariestad kramkalas

Postadress:
Tibro MK - Motorcykel och Snöskoter
Rosenbergsgatan 14
54332 Tibro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info