Hoppa till sidans innehåll

Lill jumbon - 1/5-2014


I Torsdags var det dags för fem av våra Tibro åkare att känna på grus och damm i Falköpings rallysprint. Rolf Johansson och Eine Larsson i C-förare grupp E.Mikael Svensson som kartläsare till Falköpingsföraren Niclas Fransson även han i C-förare grupp E. Thomas Järnström satt i högerstolen åt Skövdes Roland Åkesson som körde i C-förare 4WD. Stefan Helin passade på att skjutsa en sponsor Fredrik Gustafsson/Mellansvenska industriprodukter i A-förare 2WD. 

 

Rolf och Eine började bra med tredje bästa tid i deras klass som var 6,3 sekunder efter ledande och efter alla tre körda omgångar så kom de i mål på en 6e plats av 15 startande. Då de var 9.7 sekunder efter segraren Stefan Ivarsson, Tjörns MF och endast 0.3 sekunder efter 5an. 
 Mikael Svensson lotsade fram Niklas Fransson till en 8de plats, 15.2 sekunder efter vinnaren, i samma klass som Tibro duon Rolf och Eine.

 

Roland och Thomas fick en kanon start på dagen då de efter första omgång ledde klassen med 4.1 sekunder. Därefter ladde dem på bra med vinst i sikte mot ett tufft motstånd men lyckades att hålla ledningen hela dagen ända in i mål. Då de slutade med en seger med hela 3.3 sekunder före Thomas Sjöqvist, Kils MK. 

Stefan med sponsorn Fredrik i högerstolen var slutet på dagen inte riktigt lika roligt. Då de de fick utgå från sin 5e plats på sista provet med ett drivaxelbrott.

 

På grund av lite krångel med bilderna från helgen, så kommer de upp så fort som möjligt när vi har klurat ut problemet! 

Uppdaterad: 04 MAJ 2014 21:01 Skribent: Sanna Järnström

Motala Juniorlägret rullning

2012 mariestad kramkalas

Postadress:
Tibro MK - Motorcykel och Snöskoter
Rosenbergsgatan 14
54332 Tibro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info