Hoppa till sidans innehåll

Första deltävlingen i Cupen - Allingsås


Bättre sent än aldrig! Så här kommer tävlingsrapporten från förra helgens bravader i Allingsås! 05.00 bar det av hemifrån på Lördagmorgonen och både jag och pappa började fundera på vad tusan det var vi höll på med. Men efter 2 timmars seg bilresa var vi framme och vädret bjöd på strålande sol hela dagen.

Det var längesedan jag var så brutalt nervös som jag var då. Starten gick och jag var med bra ut. Var lite små feg och vågade inte riktigt hålla i så länge jag önskade. Så jag kom ut som sista bil tättinpå bilen framför. Därefter var det tre varv konstant fightande med bilen framför. Jag var flera gånger nära på att komma om men det gick inte riktigt. Så jag rullade i mål på sista plats.

Andra heatet hade nervositeten släppt en aning och jag var små förbannad över att jag varit så feg. Så nu var det gas i bott. Starten gick kalas bra och jag hängde med bra, tills en bil rullade precis framför mig och jag i panik fick styra åt sidan för att inte köra in i henne också och stannade då i ett räcke...Då de andra bilarna bakom och köra om innan jag var på banan igen...Så sur och irriterad rullade jag in imål på en 4e plats med en körning som var riktigt bra!

Inför tredje visste jag att finalchansen var minimal så nu var det bara att åka ut och ha skoj! Och skoj hade jag var ett ganska odramatiskt heat med både stor lucka till framför och bakomvarande bil där jag var den 3e bil som rullade förbi målflagg..

Poängen räckte inte riktigt till final och jag var FÖRSTA UTANFÖR final ännu engång...Det börjar bli riktigt tröttsamt med en ständiga stople ut. Så nu är det gärnet som ska ges på Lördag 6/6 i Tidaholm då deltväling två av SkaraborgsCupen går av stapeln och då är det banne mig min tur att köra final!

Men innan dess är det Studentfirande och allt var det innebär som en perfekt uppladdning inför Lördagen!

1505523_709712955841875_7090909307376775415_n

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:30 Skribent: Sanna Järnström

Motala Juniorlägret rullning

2012 mariestad kramkalas

Postadress:
Tibro MK - Motorcykel och Snöskoter
Rosenbergsgatan 14
54332 Tibro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info