Hoppa till sidans innehåll

Flaggracet i Tidaholm!


Nationaldagen firades som vanligt på bästa sätt med folkracetävling! Vilket även var detväling nummer 2 i Skaraborgscupen.Damerna var den sista klassen som startade, så efter att nationalsången var sjungen och frukosten uppäten kröp nervositeten sig på i väntan på första start.

HEAT 1.

Nu var jag riktigt laddad. Denna banan känner jag till och kan rätt bra, så nu var det bara fullt fokus på att ratta och gasa på rätt ställen. När den röda lampan slockande sjönkt högerfoten med engång och jag fick till en bra start där jag kom ut som tredje bil tätt jagande på de två framför! Tills kurva nummer 3, då jag hade lite för mycket fokus på bilen framför och svängde lite för tidigt, klippte curbsen som kastade runt bilen och sen stod pärlan väldigt stadigt och stabilt på taket i diket. Det första jag tänkte på när jag förstod att jag hade rullat var bilen. Det var det viktigaste för mig, hur det hade gått med bilen. Jag mådde ju bra, nu var bilen det viktigaste.

Så sen var det bara invänta att heatet var slut så jag kunde försöka trassla mig ut ur bilen. Var rätt skakis, otroligt besviken och hjärnan var fortfarande fokuserad på heatet, men funktionärerna var snabbt framme och hjälpte mig ur min uppånervända bil.

Besvikelsen var självklart enorm. Var så laddad, och framförallt så var det såå jäkla kul att få köra igen. Efter lite disskuterande med coachen (pappa), så kom vi fram till att avanmälan var det bästa alternativet. Så där var det slutkört för mig och jag fick se resten av tävlingen från läktarplats och hejja på vänner. Långt ifrån vad jag hade planerat, men tack vare alla underabra vänner och stöttande kommentarer så blev dagen toppen ändå trots allt. Och helt tomhänt fick jag inte gå ifrån prisutdelningen heller! Fick med mig ett fint tröstpris för rullen iform av en solstol. Perfekt! Så nu är det bara lägga denna tävling bakom mig, se det som en lärdom rikare och bryta ihop och komma igen!

201467657122130990399_sbig

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:29 Skribent: Sanna Järnström

Motala Juniorlägret rullning

2012 mariestad kramkalas

Postadress:
Tibro MK - Motorcykel och Snöskoter
Rosenbergsgatan 14
54332 Tibro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info