Hoppa till sidans innehåll

Medlemsansökan


Medlemsskapet är viktigt för bl.a. försäkringar och nödvändigt för att få ut sin licens.

OBS! Alla barn o ungdomar som ej fyllt 16 år skall ha en vårdnadshavare som också är medlem i klubben, detta är ett krav från SVEMO

För att ansöka om medlemskap i Tibro MK, läs och följ anvisningarna nedan.

1. Om medlemskapet gäller barn o ungdom under 16 år, börja med att registrera dig själv som vårdnadshavare först, därefter så registrerar du barnet/barnen. Alla medlemmar som skall utöva åkande måste välja att vara aktiv i Motorcykel och Snöskoter.

Mycket viktigt att mobilnumret fylls i och att det är i rätt ruta, detta för att gruppsms-funktionen skall fungera, nyttjas för att snabbt kunna sprida viktig information.

2. Efter godkänt medlemskap, kommer Du erhålla ett användarkonto på IdrottOnline där Tibro MK har sitt medlemsregister.

3. När du erhållit medlemskap skall du betala in korrekt avgift enligt nedanstående priser till plusgiro 173364-1. Vid betalning skall födelsedatum (6 siffror), för och efternamn anges som meddelande för att betalningen skall vara giltig.

OBS! Vid familjemedlemsskap är det viktigt att samtliga namn som skall ingå finns med på inbetalningen.

Priser för medlemskap:

Ungdom (tom 16 år): 150kr/år

Dam: 150kr/år

Herr: 200kr/år

Familj: 500kr/år

GLÖM INTE FYLLA I MOBILNUMRET I FORMULÄRET SOM KOMMER UPP NEDAN!

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
Tibro MK - Motorcykel och Snöskoter
Box 223
54323 Tibro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info